Siemens dealer Groenlo en Lichtenvoorde

EP:Groot Zevert is officieel Siemens dealer in de regio Groenlo en Lichtenvoorde. Dit betekent dat wij over voldoende productkennis beschikken om u te adviseren over de producten van Siemens. Wilt u persoonlijk, op maat advies of ons Siemens assortiment komen bewonderen? U ben van harte welkom in onze winkel in Groenlo. 

Siemens wasmachine kopen

De wasmachines van Siemens kenmerken zich voor de veelzijdige designs en veel verschillende programma's en functies. Tevens zijn de wasmachines van Siemens gemakkelijk te installeren. Over het algemeen zijn de wasmachines 85 cm hoog en 60 cm breed. 

Siemens droger kopen

Siemens heeft zowel warmtepompdrogers als condensdroger in zijn assortiment zitten. De absolute highlight van Siemens warmtepompdrogers is dat deze zijn voorzien van een zelfreinigende systeem van de condensator. De condensator wordt automatisch gereinigd na iedere droogbeurt. De condensdrogers hebben geen afvoerslang nodig. Het gecondenseerde water wordt in een apart reservoir opgevangen, welke eenvoudig te legen is.

Siemens vaatwasser kopen

De vaatwassers van Siemens zijn slim, snel, stil en zeer zuinig. De vaatwassers beschikken over innovatieve functies en programma's, welke u dagelijks tijd besparen. Dankzij de functie VarioSpeedPlus kan de vaatwastijd met maximaal 66% worden verkort. Met het Zeolith-droogsysteem droogt de vaat sneller, zonder meer energie te verbruiken. En met iSensoric stuurt de vaatwasser het was- en droogprogramma zelf aan. 

Siemens koelkast kopen

De koelkasten van Siemens bieden u de beste opties om levensmiddels en voedingswaren flexibel en optimaal te bewaren. Dit geldt voor zowel vrijstaande koelkasten, inbouw koelkasten maar ook voor grote side-by-side modellen. Alle Siemens koelkasten zorgen voor meer versheid en comfort. 

Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het kopen van een Siemens oven, stofzuiger, vriezer, fornuis, inbouw apparatuur of keukenmachine. Kom voor persoonlijk advies naar onze winkel in Groenlo of bekijk het Siemens assortiment online.