Samsung dealer Groenlo en Lichtenvoorde

EP:Groot Zevert is officieel Samsung dealer in de regio Groenlo en Lichtenvoorde. U kunt bij Samsung als merk terecht als u van plan bent om een Samsung TV, wasmachine, droger, koelkast, magnetron, smartphone of Home cinema systeem wilt kopen. Daarbij beschikken wij over voldoende vakkennis om u te helpen kiezen welk product het beste bij u past. Kom voor persoonlijk advies naar onze winkel. Onze winkel in Groenlo is goed te bereiken vanuit Lichtenvoorde, Beltrum, Lievelde, Ruurlo, Zieuwent, Harreveld en Mariënvelde. 

Samsung TV kopen

De Samsung TV's maken gebruik van de Quantum Dot technologie. Dankzij deze technologie geniet u van maar liefst 1 miljard haarscherpe kleuren! Van een helderblauwe zee tot de vurige tinten van de ondergaande zon. Van de zwartste schaduwen tot de witste schaapjeswolken. Samsungs SUHD TV met Quantum Dot Color en HDR 1000 heeft een ongekend helder en gedetailleerd beeld. Met HDR 1000 blijven details ook in het witste wit en zwartste zwart zichtbaar. 

Samsung home cinema systeem kopen

Of u nu een Samsung Soundbar, Home Cinema systeem of wireless speaker wilt kopen, u bent bij EP:Groot Zevert aan het juiste adres! De Samsung Audio producten zijn allen stijlvol, hoogwaardig en zorgen voor een hoge mate van entertainment. Dankzij het kraakheldere geluid geniet u van superieure kwaliteit. Kom naar de winkel voor persoonlijk advies.

Samsung smartphone kopen

De Samsung smartphones bieden u de vrijheid om meer te bereiken. Zo heeft Samsung onder andere de waterbestendige Samsung Galaxy S7 in zijn assortiment, maar ook de Samsung Galaxy Note 5, één van de meest productieve smartphone in de markt. Een Samsung smartphone biedt altijd uitkomst, of u nu op zoek bent naar een goedkoop instapmodel of een smartphone met talloze mogelijkheden. 

Samsung wasmachine kopen

De wasmachines van Samsung zitten vol innovaties om sneller en slimmer te wassen. Dankzij de Super Speed functie doet de Samsung Addwash wasmachine uw was binnen 59 minuten. Met de Samsung Addwash kunt u snel en eenvoudig een kledingsstuk toevoegen, terwijl de was al draait. Daarnaast beschikken de Samsung wasmachines over EcoBubble Technologie. Deze technologie vormt schuim uit wasmiddel, water en lucht. Hierdoor ontstaan er reinigende bellen, die tot 40x sneller vuil verwijderen dan in water opgelost wasmiddel. 

Samsung droger kopen

De drogers van Samsung kenmerken zich door innovatieve technologieën. Zo beschikken de Samsung drogers over een antikreuk-functie, zodat strijken minder nodig is. De droger draait aan het einde van het programma nog even door, waardoor kreukvorming wordt verminderd. Bovendien is het waterreservoir van de condensbak goed zichtbaar vanaf de buitenkant, zodat eenvoudig het waterpeil gecontroleerd kan worden.

Samsung koelkast kopen

Met een koelkast van Samsung haalt u een koelkast in huis vol innovaties en hebben een modern uiterlijk. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat u te weinig ruimte heeft. Met Samsung's Smart Space kunt u de koelkast flexibel indelen.