KitchenAid kopen Groenlo

EP:Groot Zevert is één van de weinige officiële dealers van KitchenAid keukenmachines in de regio Groenlo. Kom naar de winkel om ons assortiment te bewonderen en laat u adviseren door onze verkoop adviseurs. 

Meer over KitchenAid...

Alle apparaten van KitchenAid zijn ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met professionele chefs met een culinaire passie. Dit uit zich in kwalitatief hoogwaardige keukenmachines, geschikt voor zowel de beginnende kok als culinair expert. 

Hoogwaardige kwaliteit

Gezichtsvermogen en tastzin zijn de eerste zintuigen die een rol spelen bij de KitchenAid ervaring. Alle apparaten van KitchenAid zijn namelijk synoniem met fijn vakmanschap, duurzaamheid, gesofisticeerde materialen, stevigheid en nauwkeurige aandacht voor detail. Roestvrij staal bezorgt uw ogen en handen een gevoel van duurzaamheid en ongeëvenaard kwaliteit.

Uitgesproken design

Het hele assortiment kleine huishoudapparaten, grote apparaten en keukentoebehoren heeft zich altijd onderscheiden dankzij het tijdloze, aparte en krachtige design dat elke keuken karakter geeft, geïnspireerd op de iconische mixer/keukenrobot. Het staat buiten kijf dat fijn vakmanschap, duurzaamheid, stevigheid, kwaliteitsmaterialen en een zorgvuldige aandacht voor detail altijd de basis vormden en zullen blijven vormen van alle kleine en grote apparaten van KitchenAid, of het nu om vrijstaande of ingebouwde modellen gaat.

Kom naar de winkel

Kom naar de winkel in Groenlo voor het KitchenAid assortiment en voor persoonlijk advies. Op deze pagina vindt u onze contactgegevens.