Bosch dealer Groenlo en Lichtenvoorde

EP:Groot Zevert is dé specialist als het gaat om Bosch huishoudelijke apparaten. Heeft u hulp nodig bij het kopen van bijvoorbeeld een Bosch wasmachine, droger, koelkast, vaatwasser, oven, vriezer, koelkast of ander apparaat? Kom dan gerust langs bij onze winkel in Groenlo. Onze winkel is uitstekend te bereiken vanuit Lichtenvoorde, Groenlo, Beltrum, Lievelde, Ruurlo, Zieuwent, Harreveld en Mariënvelde. 

Bosch wasmachine kopen

De wasmachines van Bosch maken uw leven gemakkelijker, hun hele levensduur lang! Met de automatische programma's kunt u niet alleen heel eenvoudig de was doen, maar u kunt altijd vertrouwen op de beste prestaties met het laagste energieverbruik. Om de kwaliteit te waarborgen van Bosch wasmachines, worden deze machines duizend keer getest, voordat deze de fabriek verlaten. Hierdoor geniet u jarenlang van uw Bosch wasmachine.

bosch dealer groenlo lichtenvoorde

Bosch droger kopen

De drogers van Bosch zijn niet alleen heel zuinig, maar blijven ook hun hele levensduur heel zuinig. Dankzij de gepatenteerde SelfCleaning Condenser wordt de droger tot 4 keer toe gereinigd met condenswater. Zo hoeft u zelf nooit meer de condensor schoon te maken, wat de levensduur van Bosch drogers verlengd. Kies uit een Bosch warmtepompdroger, condensdroger of afvoerdrogers. Advies nodig? Wij helpen u graag!

Bosch vaatwasser kopen

De vaatwassers van Bosch kenmerken zich door de flexibiliteit en het optimale gebruik van beschikbare ruimte. Hierdoor heeft u de ruimte om uw vaatwasser zo efficiënt mogelijk te reinigen. Het flexibele VarioFlex-korfsysteem met VarioLade zorgt ervoor dat u altijd de keuze heeft hoe u de vaatwasser inruimt. Zo past alle vaat altijd in de vaatwasser, van espressokopje tot bloemenvaas. 

Bosch koelkast kopen

De Bosch koelkasten kenmerken zich dankzij de VitaFresh-technologie van Bosch. Deze technologie helpt groente en fruit tot drie dagen langer vers te houden. Hierdoor hoeft u uw groente- en fruit minder weg te gooien, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Tevens beschikken Bosch koelkasten, koel-vriescombinaties en side-by-side koelkasten over ruime bakken en een slimme indeling. 

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het kopen van Bosch vriezers, keukenmachines, stofzuigers, fornuizen of stoomgeneratoren. Kom naar de winkel voor persoonlijk advies of bekijk het Bosch assortiment online.