Asko dealer Groenlo en Lichtenvoorde

EP:Groot Zevert is officieel dealer van Asko huishoudeijke apparaten in de regio Groenlo en Lichtenvoorde. Wij helpen u graag bij het kopen van een Asko wasmachine, droger, vaatwasser of koelkast. Wij beschikken over meer dan voldoende productkennis, waardoor wij u uitstekend kunnen adviseren bij het kopen van een Asko wasmachine, droger, vaatwasser of koelkast. 

Over Asko..

Hieronder leest u kort over wat de producten van Asko zo uniek maakt: 

Asko wasmachine kopen

De wasmachines van Asko beschikken over een aantal unieke items die Asko wasmachines zo bijzonder maken. De wasmachines zijn namelijk voorzien van het SmartSeal concept, waarbij de deur direct aansluit op de kuip. Hierdoor is de rubberen deurmanchet niet meer nodig en blijft de vulopening altijd fris en hygiënisch. Daarnaast beschikken deze wasmachines over ActiveDrum technologie, wat ervoor zorgt dat vuildeeltjes, grind en zand zonder enige moeite naar de buitenkant van de trommel worden geleid.

Asko droger kopen

Met het Butterfly Drying systeem van Asko drogers bent u verzekerd van kreukvrije was, dit is te danken aan het feit dat de droger slechts in één draairichting draait. Naast kreukvrije was zorgt deze functie ook voor een langere levensduur van de Asko droger. Het SensiDry systeem zorgt er tevens voor dat de wasmachine niet langer draait dan nodig is. Zo bespaart u ook nog eens op uw energie. 

Asko vaatwasser kopen

Wat maakt een Asko vaatwasser nu zo uniek ten opzichte van andere vaatwassers? Een Asko vaatwasser blinkt uit op zijn laadruimte, welke ongekend flexibel is. Daarnaast zijn de vaatwassers voorzien van de TurboDrying functie, waardoor condens snel wordt verwijderd en uw vaat binnen no time droog is. 

Kom voor persoonlijk advies naar de winkel, onze openingstijden en contactgegevens vindt u op deze pagina.